Ring og hør nærmere:

+45 42 24 11 36

  - både til fester og smørrebrød til mindre arrangementer

  Catering

  Læn dig tilbage, og benyt dig af vores catering

  Hvis du står overfor et kommende arrangement, hvor du vil være sikker på, at alt kommer til at spille – så er du måske på udkig efter et kvalitetsbevidst cateringfirma. Er dette tilfældet, kan vi med stolthed sige, at du er havnet det rigtige sted. Hos Abild Kro & Hotel tilbyder vi catering til den runde fødselsdag, guldbrylluppet, konfirmationen eller andre selskaber.

  Vi leverer velsmagende dansk kromad til dit arrangement, der især egner sig godt til de fester, hvor det er vigtigt, at gæsterne spiser godt. Maden spiller en stor og afgørende rolle, når festen skal holdes – og her står vi klar til at gøre planlægningen og tilberedelsen overskuelig.

  Skøn mad til ethvert selskab

  Vi tilbyder catering til alle i Sønderjylland og omegn, der nyder godt af gode danske madtraditioner. Det eneste, du skal tage stilling til, er menuen og antallet af gæster, og så sørger vi for resten. På den måde bliver dit arrangement mindre stressfuldt og mere afslappende – du kan være til stede uden at skulle bekymre dig om maden. I samarbejde med køkkenet har du mulighed for at sammensætte en menu, der passer til netop dit selskab. Kontakt os gerne i god tid før dit arrangement, så du kan være sikker på, at vi ikke er fuldt booket.

  Gør det lettere med mad udefra

  Vi laver selvfølgelig også mad ud af huset, så ring os gerne op, hvis du vil snakke nærmere med kokken omkring dine ønsker. Vi hjælper gerne med at sammensætte din menu. Ønsker du at vide mere om vores priser for catering, kan du kontakte os via tlf. 42 24 11 36 eller send en mail til abildbnb@gmail.com.