Ring og hør nærmere:

+45 42 24 11 36

  Fungerer også som almindelig restaurant

  Kro

  Velkommen på vores hyggelige kro

  På vores kro i Tønder skaber vi hver dag gode madoplevelser for vores besøgende. Vores restaurant, der er tilknyttet kroen og hotellet, er åben for alle – både vores overnattende gæster og andre, der ikke overnatter hos os, men som blot vil nyde et godt og smagfuldt måltid. Vi bestræber os altid på at levere en madoplevelse udover det sædvanlige. Hos os vil du derfor kunne smage, at vi ikke er gået på kompromis med hverken råvarer eller kvalitet. Derfor byder vi velkommen indendørs til en ægte og autentisk krooplevelse hos Abild Kro & Hotel.

  Friske råvarer og sans for hygge – en perfekt kombination

  Vores køkken serverer hver dag retter for de lokale i Tønder såvel som andre, der kommer til byen for at opleve en ægte sønderjysk krostemning. Derfor kæler vi for retterne, råvarerne og vores gæster.

  Med en hyggelig atmosfære, en venlig betjening og skønne retter mener vi, at man har den perfekte kombination til en hyggelig aften eller overnatning.

  Dansk kromad til selskaber

  Hvis du ønsker at afholde et selskab hos os, er det også det samme kvalitetsbevidste køkken, der sørger for maden. Afholder du et selskab hos os, kan du være sikret en dejlig madoplevelse. Ring på tlf. 42 24 11 36, hvis du vil booke et bord i vores hyggelige krorestaurant – husk at booke bord i god tid og senest dagen før, du ønsker at spise i vores restaurant.

  Kig nærmere på vores selskabsmenuer og ring gerne til os, hvis du ønsker en aftale med kokken. Vi vil gerne sikre dig en god oplevelse, og derfor tager vi os god tid til at sætte os ind i dine behov.

   

  À la carte menu

  Forretter
  Rejecocktail m/ brød og smør Kr. 79.-
  3 tarteletter m/ høns i asparges  Kr. 79.-
  Lakseroulade Kr. 79.-
  Dagens suppe (spørg tjeneren) Kr. 69.-

  Hovedretter
  Steak Bearnaise, dagens kartoffel og grønt Kr. 219.-
  Kalveschnitzel, ærter, brasede kartofler og smør sauce. Kr. 199.-
  Årstidens fisk m/ smørstegte urter, kartofler og safran sauce. Kr. 219.-

  Desserter
  Husets desserttallerken (kage, is og frugt ) Kr. 69.-
  Gateau Marcel m/ is og frugt  Kr. 79.-
  Pandekager m/ is og chokoladesovs Kr. 75.-

   

   Bordreservation: kontakt os på telefon 42 24 11 36

  Abild Kro & Hotel

  Ribelandevej 66
  Abild
  6270 Tønder