Ring og hør nærmere:

+45 42 24 11 36

  Tæt på Marsken og den Tyske grænse

  Festlokaler

  Afhold dit selskab hos Abild Kro & Hotel

  Hvis du er vant til at afholde eller deltage til selskaber eller arrangementer, så ved du, hvor stor en betydning stedet har for stemningen. Det er vi hos Abild Kro & Hotel også klar over, og derfor har vi gjort meget ud af at indrette vores lokaler, så de er rummelige, lyse og behagelige at opholde sig i. Vi sikrer dig en god oplevelse, hvor vi sørger for både lokaler og dejlig mad. Hos os kan du afholde familiefesten, brunch, personalefesten eller store sammenkomster.

  Vi tilbyder dig en fast kuvertpris inklusiv strøm og rengøring, når du afholder dit arrangement hos os. På vores kro har vi runde borde, stole der er behagelige at sidde på og en skøn udsigt til nogle af vores grønne arealer.

  God lokation til enhver begivenhed

  Hos Abild Kro & Hotel har vi pladsen til både mindre og større selskaber. Vi har to forskellige sale, som varierer i størrelsen. De forskellige lokaler gør, at du kan vælge et festlokale, der passer til dit selskab – så lokalet hverken bliver for stort eller for småt.

  Du har rig mulighed for at indrette vores lokaler, som du finder det bedst, hvis du f.eks. ønsker at medbringe egne duge, pynt eller blomster. Vil du leje vores specialsyede duge til de runde borde, tager vi et fast gebyr for dem.

  De praktiske informationer

  Vi vil gøre opmærksom på, at hvis du ønsker at afholde et arrangement hos os om søndagen, skal det gerne foregå om formiddagen. Vi har nemlig en fast aftale med Foreningen Solstråle, der kommer hver søndag og afholder bankospil, og derfor kan vi ikke afholde selskaber om søndagen, der slutter efter kl. 13.00.

  Om fredagen og lørdagen er der rig mulighed for at afholde et arrangement hos os. Ønsker du at holde en barnedåb, konfirmation, fødselsdag, mindekaffe, bryllup, receptioner eller andet – så er vores kro og hotel med sikkerhed et oplagt valg.  

  Abild Bed & Breakfast

  Ribelandevej 66
  Abild
  6270 Tønder