Ring og hør nærmere:

+45 42 24 11 36

Tæt på Marsken og den Tyske grænse

Festlokaler

Afhold dit selskab hos Abild Kro & Hotel

Hvis du er vant til at afholde eller deltage til selskaber eller arrangementer, så ved du, hvor stor en betydning stedet har for stemningen. Det er vi hos Abild Kro & Hotel også klar over, og derfor har vi gjort meget ud af at indrette vores lokaler, så de er rummelige, lyse og behagelige at opholde sig i. Vi sikrer dig en god oplevelse, hvor vi sørger for både lokaler og dejlig mad. Hos os kan du afholde familiefesten, brunch, personalefesten eller store sammenkomster.

Vi tilbyder dig en fast kuvertpris inklusiv strøm og rengøring, når du afholder dit arrangement hos os. På vores kro har vi runde borde, stole der er behagelige at sidde på og en skøn udsigt til nogle af vores grønne arealer.

God lokation til enhver begivenhed

Hos Abild Kro & Hotel har vi pladsen til både mindre og større selskaber. Vi har to forskellige sale, som varierer i størrelsen. De forskellige lokaler gør, at du kan vælge et festlokale, der passer til dit selskab – så lokalet hverken bliver for stort eller for småt.

Du har rig mulighed for at indrette vores lokaler, som du finder det bedst, hvis du f.eks. ønsker at medbringe egne duge, pynt eller blomster. Vil du leje vores specialsyede duge til de runde borde, tager vi et fast gebyr for dem.