Ring og hør nærmere:

+45 42 24 11 36

Nyd dit ophold i Marsken

Værelser

Dejlige, lyse værelser

Hos Abild Kro & Hotel har vi en række forskellige værelser til forskellige priser. Alt efter hvad du ønsker, har vi med garanti et værelse, der passer til dine ønsker og behov. Vi byder alle hjerteligt velkomne, og derfor har vi blandt andet også sørget for et handicapvenligt værelse. På alle vores værelser har vi sørget for en afslappende og hyggelig stemning, der med sikkerhed kan få dig ned i gear. Vores enkeltsenge har følgende størrelse: 90x200 cm.

Tag en overnatning hos os 

Mangler du et sted at bo, mens du skal opleve Sønderjylland, kan du tage en overnatning hos os. Vi har forskellige værelsestyper til forskellige priser alt efter, hvad du ønsker. Alle vores værelser er dobbeltværelser. Ønsker du morgenmad, kan dette tilkøbes. Alle værelserne er hyggeligt indrettet med tv og gratis Wi-Fi.

Vi har i alt 14 dobbeltværelser med eget bad og toilet. Vi har indtjekning fra kl. 15.00 og udtjekning senest kl. 11.00. 

Ved alle vores værelser er der mulighed for leje af babyseng og babybadekar. Opholdet inkluderer endvidere slutrengøring, hvilket vil sige, at rengøringen sker efter endt ophold.

Slap af efter en dag fyldt med oplevelser 

Har du været ude og opleve hele dagen, kan du koble helt af, når du kommer tilbage til hotellet. Sæt dig ud i haven og nyd solen eller smid dig i sengen og tænd fjernsynet og gå ned i vores restaurant og spis aftensmad, når du bliver sulten. Vi sørger for, at du har fri mulighed for at læne dig tilbage og slappe af, når du opholder dig hos os.


Priser:

Standard værelse : 898 Kr
Plus værelse : 998 Kr 

Tilkøb:

  • Morgenmad Kr. 89,- pr. person pr. dag
  • Ekstra håndklæde Kr. 20,-/stk
  • Ekstra pude Kr. 20,- /stk
  • Rengøring under ophold Kr. 250,-
  • Højsæson (uge 28,29,30,31) tillæg kr. +200,-
  • Ekstra opredning (muligt i 3 af værelserne) - kr. 200,-

Standard Dobbeltværelse:

Standard værelse med eget bad.

Kr. 898,- / overnatning


 

Standard+ Dobbelt Værelse:

 Handicapvenligt

 Eget bad og toilet

Kr. 998,- / overnatning